Daniel (Operationeel inkoper)

Daniel heeft 3 jaar ervaring als operationeel inkoper bij een groot productiebedrijf. In zijn functie als Inkoper is Daniel verantwoordelijk voor het inkopen van verpakkingsmaterialen zoals karton en folies. Dit doet hij aan de hand van forecasts en de huidige voorraad. Dagelijks staat hij in contact met 30-40 leveranciers vanuit heel Europa om leveringen te monitoren, beschikbaarheid van producten te checken en prijsafspraken te controleren. Daarbij koopt hij ook grondstoffen in bij meer dan 100 verschillende leveranciers. Tevens heeft Daniel meerdere verbeterprojecten doorgevoerd. Een van de verbeterprojecten die Daniel heeft gedaan betrof het efficiënter inrichten van de locaties voor karton in het magazijn. Dit verloopt nu allemaal soepeler en er is meer ruimte gecreëerd voor het opslaan van de voorraad. Ondanks dat Daniel het goed naar zijn zin heeft, mist hij het tactische aspect van de inkoop in zijn functie, waarbij hij meer bezig is met het onderhandelen over prijsafspraken en contractmanagement. Daniel heeft afgelopen jaar zijn NEVI1-opleiding succesvol afgerond.

Daniel is een rustige jongen, die zijn hoofd koel kan houden in hectische situaties. Hij is erg duidelijk in zijn communicatie, wat hem sterk maakt in het onderhouden van klantcontact. Daarnaast denkt Daniel een paar stappen voorruit om problemen te voorkomen.

Daniel heeft één maand opzegtermijn. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.200 ,- bruto per maand op basis van fulltime. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het bestellen van inpakmaterialen op basis van forecast;
  • Voorraden op peil houden;
  • Houdt zich bezig met verbeterprojecten;
  • Contractbeheer met leveranciers over levertijden, controleren van prijsafspraken, facturatie, beschikbaarheid van grondstoffen en klachten;
  •  

Functie

Operationeel inkoper

Leeftijd

29

Woonplaats

Breda

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels, Nederlands

Computervaardigheden

x